Mio

Produse vizualizate

Ulei pentru stimularea lactatiei Mărește

Ulei pentru stimularea lactatiei

62,00 lei

Uleiul pentru stimularea lactatiei este un produs natural pe baza de ulei de migdale. Contine uleiuri esentiale de fenicul, chimen si maghiran care sunt folosite in mod traditional in perioada de alaptare pentru stimularea lactatiei.


Sprijiniti lactatia sanatoasa si alaptarea cu un masaj delicat. Uleiurile eterice naturale special selectionate sustin alaptarea, pregatind sanii pentru un alaptat confortabil, sanatos.

Este cel mai natural lucru din lume, iar alaptatul este bun pentru sanatatea nou-nascutului si pentru relatia speciala, apropiata ce se creeza intre acesta si mama lui. Pregateste-te pentru ca experienta sa fie cat mai placuta, folosind Uleiul pentru stimularea lactatiei in ultima perioada a sarcinii, pentru a incalzi si relaxa sanii. Masajul sanilor sustine circulatia sanatoasa a laptelui si elimina tensiunea din sani in timpul sarcinii.

Creat de moase pricepute si farmacisti experimentati. Masajul cu ulei ingrijeste sanii, stimuleaza circulatia sanguina si incalzeste tesutul mamar. Masajul periodic al sanilor ajuta procesul de alaptare.


Mod de utilizare: din saptamana 38 de sarcina, se maseaza sanii de mai multe ori pe zi cu miscari circulare pe intreaga lor suprafata. Se evita sfarcurile si nu se aplica imediat dupa alaptat.

Produs testat dermatologic. NU CONTINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.


Weleda. In armonie cu omul si natura.