Categorii

Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.bioarmonia.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta pagina.

   Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile in baza carora site-ul bioarmonia.ro functioneaza; acestea pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila.  Prin folosirea acestui site dumneavoastra sunteti de acord sa acceptati conditiile detaliate mai jos. Va rugam sa verificati toate conditiile inaintea efectuarii oricarei comenzi catre site-ul nostru.

1. Securitatea datelor personale. Confidentialitatea.
2. Preturi si plata produselor.
3. Livrarea produselor.
4. Returnarea produselor.
5. Oferte si gratuitati
6
. Litigii si dispozitii finale.
7. Copyright.

1. Securitatea datelor personale. Confidentialitatea.
    Datele dumneavoastra personale sunt foarte importante pentru
bioarmonia.ro si sunt confidentiale. 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa catre
bioarmonia.ro.
    Este foarte important ca datele dumneavoastra personale sa fie corecte, acestea fiind necesare la buna desfasurare a intregii comenzi. Refuzul dumneavoastra de a ne furniza aceste date duce la imposibilitatea finalizarii oricarei comenzi.
Bioarmonia.ro se obliga sa nu distribuie informatii, sa vanda sau inchirieze catre diversi terti (persoane fizice sau juridice) datele dumneavoastra personale obtinute prin intermediul site-ului nostru. Aceste date vor fi folosite de catre bioarmonia.ro pentru a va trimite confirmarea unei comenzi sau diferite promotii, numai cu acordul dumneavoastra.
    Va rugam sa ne anuntati cat mai curand posibil daca unele din datele furnizate catre  bioarmonia.ro sunt incorecte.

   Informatiile furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor si prezentarea ofertelor special sub forma de newsletter), conform legilor in vigoare. Bioarmonia.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

2. Preturi si plata produselor.

    Toate preturile prezente pe site includ TVA, insa nu includ cheltuielile aferente transportului. Acestea sunt suportate de catre client sau de
bioarmonia.ro in functie de valoarea comezilor postate pe site – conform celor descrise in sectiunea “Livrare”.
Orice comanda realizata pe site-ul
bioarmonia.ro are valoare contractuala. Sunt aceptate numai comenzile efectuate de persoane peste 18 ani!

  Produsele comercializate prin intermediul bioarmonia.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala. Fotografiile produselor au caracter informativ.

  

3. Livrarea produselor.

   Livrarea produselor se poate realiza doar pe teritoriul Romaniei, si se poate face oriunde in tara. Cheltuielile aferente transportului sunt suportate de client cu exceptia promotiilor si discount-urilor oferite de bioarmonia.ro.
Livrarea se va realiza in intervalul 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii, daca produsele se afla in stoc, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale. La efectuarea unei comenzi ferme veti fi contactat telefonic de consultantul de vanzari pentru verificarea si confirmarea datelor comenzii. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, consultantii nostri de vanzari va vor comunica telefonic durata de expediere a produselor comandate de dumneavoastra.

   In cazul in care confirmarea comenzii esueaza, din diverse motive: clientul nu raspunde la telefon, datele de contact sunt incorecte sau incomplete, comanda nu va fi expediata si va fi anulata. Vom astepta confirmarea comenzii timp de 48 de ore, prin orice forma de contact, telefonic, email, SMS.
Pentru mai multe detalii referitoare la modalitatile de livrare a produselor va rugam sa accesati pagina “Livrare”.

4. Returnarea produselor.

   Daca nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna si veti primi banii inapoi!
  Conform legislatiei romane, puteti sa returnati produsele comandate de pe site-ul
bioarmonia.ro in termen de 10 zile de la cumpararea lor. Legea in domeniu prevede: “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
    Astfel,
bioarmonia.ro accepta returnarea oricarui produs, cu conditia ca produsul returnat sa nu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare si sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele atasate, produsele sigilate trebuie sa fie nedesfacute si sa fie insotite de toate documentele distribuite impreuna cu produsele. In cazul in care produsul are ambalajul deteriorat sau nu mai are ambalaj, nu mai poate fi returnat. Daca doriti sa returnati un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare scrisa.
   Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre cumparator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile in contul bancar specificat de catre client.
    Produsele aflate in lichidare de stoc, promotii sau la reducere de pret, NU se pot returna.

5. Oferte si gratuitati.
    Toate ofertele si gratuitatile oferite de BioArmonia sunt postate pe prima pagina in sectiunea Oferta, Oferta saptamanii sau homepage. Atunci cand sunt mai multe oferte sau gratuitati, ele nu se cumuleaza. Clientul are posibilitatea de a alege oferta care i se potriveste.

6. Litigii si dispozitii finale.
    Prin folosirea site-ului clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile enumerate de mai sus sunt in conformitate cu legile romane in vigoare.
    Orice alta problema legata de produsele si serviciile oferite de 
bioarmonia.ro, care nu este prezenta in articolele din acest document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris, iar daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta din localitatea unde  bioarmonia.ro isi are sediul.

7. Copyright.

    Continutul acestui site nu poate fi reprodus sau copiat, integral sau partial, fara acordul scris al
bioarmonia.ro.

     Incalcarea prevederilor copyright-ului este reglementata de Legea nr.8/1996.